Medewerkers

Wie zijn we?

Dr. Julie Kwembeke


Raadplegingen

Ma: 16u - 19u

Di: 8u30 - 11u30

Do: 8u30 - 11u30

Vr: 13u - 16u

In 2004 studeerde ik af als arts aan de Universiteit Gent, tijdens mijn opleiding in een groepspraktijk in Ledeberg deed ik al consultaties bij Kind en Gezin. Na enkele leerrijke omzwervingen startte ik zelf een huisartsenpraktijk aan Merelbekestation in 2009.


Sinds 2016 ben ik coördinator bij het ICHO (Interuniversitair Centrum Voor Huisartsenopleiding) om de opleiding van huisartsen te ondersteunen.

Dr. Elisa Dominicus


Raadplegingen

TBC

In 2019 behaalde ik mijn diploma van arts aan de universiteit van Gent. Nadien werkte ik als huisarts in opleiding in een groepspraktijk in Astene, in het ziekenhuis op de diensten spoed en orthopedie en in een wijkgezondheidscentrum in Gent. Ik heb een brede interesse in alle gebieden van de huisartsgeneeskunde en ik blijf me hiervoor steeds bijscholen.


Vanaf oktober 2023 zal ik met veel plezier het team van huisartsenpraktijk de bloem vervoegen

Wat doen we?

Sofie Van Huffel


Secretariaat

Dr. Melanie Jacobs


Raadplegingen

Ma: 8u30 - 11u30 + 13u -16u

Di: 8u30 - 11u30 + 16u - 19u

Wo: 8u30 - 11u30

Do: 17u - 19u

Vr: 8u30 - 11u30

In 2010 behaalde ik mijn diploma van arts aan de Universiteit te Gent, waarna ik mijn opleiding tot huisarts vervolledigde in Denderwindeke. Tijdens mijn opleiding groeide mijn interesse voor pediatrie en geriatrie. Ook deed ik vervangingen voor Kind en Gezin.


In 2012 vervoegde ik met veel enthousiasme  Dr. Julie Kwembeke in haar praktijk te Gentbrugge

Anouck Vandevijver

Huisarts in opleiding

In juni 2023 studeerde ik af als arts aan de universiteit van Gent. De voorliefde voor de huisartsgeneeskunde is alijd aanwezig geweest, ik vind veel voldoening in het helpen van anderen. Als HAIO (huisarts in opleiding) bevind ik mij in de laatste fase van mijn opleiding tot huisarts. Gedurende 1,5 jaar zal ik deel uitmaken van het team van huisartsenprakijk De Bloem, om zo waardevolle prakijkervaring op te doen.


Met veel enthousiasme vervoeg ik vanaf oktober het huisartsenteam.

Wij willen huisartsgeneeskunde aanbieden waarbij de patiënt centraal staat en in elke levensfase kan geholpen worden. Het is voor ons belangrijk dat deze zorg vlot en laagdrempelig is en voor iedereen toegankelijk. Daarom bieden wij samen een zorg op maat van de patiënt rekening houdend met zijn of haar levensbeschouwing en achtergrond.

 

Elke patiënt heeft de vrije keuze van arts. Uw gegevens worden bijgehouden in een Globaal Medisch Dossier (GMD). Wij houden hierbij ook rekening met uw privacy en overleggen met ons team onderling indien u dat wenst. Iedere arts heeft een aantal specifieke interesses.


Door samen te werken kunnen wij elkaar zoveel mogelijk aanvullen. We werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten in huisartsgeneeskunde.  Hiervoor volgen wij bijscholingen en leiden wij ook geneeskundestudenten en jonge huisartsen op.

Wat bieden we?

Bij ons kan u terecht voor:

 • Algemene preventie
 • Begeleiding van chronische aandoeningen: hart-en vaatziekten, suikerziekte, longziekten, ...
 • Pre-operatieve onderzoeken ikv ingreep
 • ECG (electrocardiogram)
 • Bloedafnames
 • Gynaecologie: pilcontrole, uitstrijkje, zwangerschapsbegeleiding
 • Vaccinaties van kinderen en volwassenen
 • Snijwonden en kleine ongevallen
 • Wratten en huidletsels
 • Kleine heelkunde: wegname ingegegroeide teennagel, wegname huidletsel, …
 • Reisadvies
 • Palliatieve zorg en stervensbegeleiding
 • Verzekeringsonderzoeken: schuld-saldo-, levensverzekering, ...


Wij zijn aangenomen arts van defensie en van de federale politie.

09 252 59 23

Design by Solveo